Dekorace svatebních dortů je vždy individuální dle přání zákazníka.
Korpusy
- piškotový korpus
- ořechový korpus
- kakaový korpus
- red velvet korpus
- sachr korpus (extra čokoládový)
Náplně
- jogurtová náplň s višňovým frutafillem (frutafill = ovocná gelová naplň s vysokým obsahem ovoce, až 90%)
- pařížská šlehačka s
- višňovým frutafillem
- malinovým frutafillem
- delicrips ( čokoládové křupinky)
- vanilkový krém + marmeláda
- kakaový krém + marmeláda
- ořechový krém + marmeláda
- mascarpone náplň
- mascarpone bez příchutě + maliny/jahody
- kávová příchuť mascarpone
- pistáciová příchuť mascarpone
- kokosová příchuť mascarpone
Potahy
- bez potahové hmoty, jen omazaný krémem
- bez omazání tzv. naked cake (česky – nahý dort)
- fondán (sněhově bílá barva)
- marcipán (nejde v provedení sněhově bílé)
- čokoládové trubičky z bílé nebo tmavé čokolády