Korpusy
- světlý piškotový
- ořechový
- kakaový
Náplně
- jogurtová s višňovým frutafillem + marmeláda
- pařížská šlehačka s višňovým frutafillem
- vanilková + marmeláda
- kaková + marmeláda
- ořechová + marmeláda
Potahy
- fondán (sněhově bílá potahovací cukrová hmota)
- mléčná modelovací hmota (obsahuje sušené plnotučné mléko, nejde v provedení sněhově bíle hmoty)
- marcipán (nejde v provedení sněhově bílé modelovací hmoty)
Pokud Vám tyto potahy nevyhovují, lze po domluvě potah upravit:
- tmavá nebo bílá čokoláda s ořechovým nebo kokosovým posypem (nedoporučujeme s jogurtovou náplní)
- čokoládové trubičky - bilé, hořké, melír (u dortů s ruličkami cena dohodou)
Seznam algergenů zde.