Korpusy

  • světlý piškotový
  • ořechový
  • kakaový

Náplně

  • jogurtová s višňovým frutafillem + marmeláda
  • pařížská šlehačka s višňovým frutafillem
  • vanilková + marmeláda
  • kaková + marmeláda
  • ořechová + marmeláda

Potahy

  • fondán (sněhově bílá potahovací cukrová hmota)
  • mléčná modelovací hmota (obsahuje sušené plnotučné mléko, nejde v provedení sněhově bíle hmoty)
  • marcipán (nejde v provedení sněhově bílé modelovací hmoty)

Pokud Vám tyto potahy nevyhovují, lze po domluvě potah upravit:

  • tmavá nebo bílá čokoláda s ořechovým nebo kokosovým posypem (nedoporučujeme s jogurtovou náplní)
  • čokoládové trubičky - bilé, hořké, melír (u dortů s ruličkami cena dohodou)

Seznam algergenů zde.